Rólunk

Faiskolánk több évtizedes tapasztalattal foglalkozik vírusmentes gyümölcsfaoltványok termelésével és értékesítésével . Oltványainkat saját szemző hajtást termő törzsfáinkról szaporítjuk . Fáink kiváló minősége a gondos lelkiismeretes odafigyelt saját kezünk által elvégzett nevelésnek köszönhető. Minőségi vírusmentes gyümölcsfaoltványaink széles választékával várjuk kedves meglévő és leendő vásárlóinkat és viszonteladó partnereinket!

Az évtizedek óta halmozott szakértelemmel és hagyományokkal büszkélkedő Varga Faiskola a vírusmentes gyümölcsfaoltványok termesztésének és forgalmazásának mestere. Egyedi, saját tenyésztésű szemző hajtásainkról származó oltványokkal biztosítjuk, hogy minden egyes fa a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak megfeleljen. Szívvel-lélekkel és szakmai hozzáértéssel nevelt fáink garantálják, hogy termékeink nem csupán vírusmentesek, hanem életteli, erős növények legyenek. Keresse a Varga Faiskola táblát, és lépjen be egy világba, ahol a széleskörű, minőségi kínálatunkkal készen állunk, hogy minden kedves meglévő és új ügyfelünk, valamint viszonteladó partnerünk igényeit maradéktalanul kielégítsük.

Látogasson el hozzánk: 9300 Csorna, Bősárkányi út (Mosonmagyaróvár irányából a második lejáró). Itt találja meg azt a minőséget és megbízhatóságot, amelyet faiskolánk képvisel, ahol a természet és a tudomány találkozik az Ön kertjében. A Varga Faiskola a tökéletesség és az elkötelezettség záloga, várjuk szeretettel minden kedves vásárlónkat és partnerünket.

Varga Szabolcs
őstermelő